HONLAP

Séché environnement - Séché global solutions Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari Szakkiállítás, Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari Szakkiállítás Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége Zöld Ipar Magazin

SECHÉ CSOPORT

Séché Environnement, az anyavállalat

Bassin decantatation salA Séché Environnement az egyik meghatározó szereplője a környezetvédelmi iparnak, tevékenysége magába foglalja szinte az összes válfaját a hulladékok kezelésének/ártalmatlanításának, (kivéve a radioaktív hulladékokat), legyen az ipari vagy kommunális. Az ipari technológiája segítségével egy globális, magas színvonalú megoldást tud kínálni, mely integrálja az összes környezettudatos követelményt.

A Séché Environnement - mint az első független szereplője a hulladékgazdálkodás-szegmensnek Franciaországban, - nagy hangsúlyt fektet a hozzáadott értékek biztosítására a hulladékok kezelése/ártalmatlanítása terén.

A Csoport az alábbi speciális szolgáltatásokat kínálja:

  • veszélyes és nem veszélyes hulladékok kezelése (fiziko-kémiai kezelése, regenerálása) és hasznosítására (anyagában történő illetve energetikai)
  • veszélyes és nem veszélyes hulladékok végleges lerakással történő ártalmatlanítása
  • víz-, szennyvíztisztítás
  • kármentesítés, környezetvédelmi tanácsadás, stb.

2007 áprilisában a Séché Environnement mintegy 33%-os részesedést szerzett a Saur Csoportban, mely Franciaországban a 3. legnagyobb szereplője a víz- és szennyvíz szolgáltatási iparágnak.

További hasznos információt anyacégünk weboldalán olvashat: www.groupe-seche.com